Naučte se vařit šetrně a s grácií
Jestliže vaříte rádi a chcete se naučit, jak připravit beze zbytku menu o několika chodech, pak neváhejte a přihlaste se na kulinářský workshop.
Profesionálové ze Střední školy hotelnictví a služeb vás zasvětí do trendů moderní gastronomie, naučí vás vařit beze zbytků a následně s vámi uvařené jídlo také ochutnají.
Workshop proběhne v úterý 14. března od 16 do 20 hodin. Nejprve zhlédnete výstavu Zachraň jídlo! v Galerii Eisler a následně se přesunete do prostor Střední školy hotelnictví a služeb na Tyršově ulici, kde se pustíte do vaření. Pokud však máte již na 14. března jiné plány, ale rádi byste se workshopu zúčastnili, můžete se přihlásit na jeho druhý termín, který proběhne 13. dubna.
Na workshop je nutné se přihlásit na recepci Obecního domu. Workshop je rovněž zpoplatněn částkou 250 Kč na účastníka. Z tohoto poplatku bude mít účastník dostupné suroviny a odnese si také originální tričko.
S sebou si kromě pozitivní nálady a chuti do vaření přineste také pořádný kuchařský nůž.
Workshop proběhne v rámci projektu Neplýtvej jídlem, Opavo!, který je spolufinancován z rozpočtu Moravskoslezského kraje.